AMH Agro Machinery Holland is een jong en dynamisch bedrijf dat zich sinds 2016 bezig houdt met de verkoop van (tweedehands) AGF machines en complete machinelijnen. De onderneming wordt geleid door Mark van Bruggen en Matthijs van de Merbel. Met veel ervaring in de machinebouw zijn zij begin 2016 vol passie gestart met Agro Machinery Holland.

De internationaal opererende onderneming is gesitueerd in Creil in de Noordoostpolder en daardoor in Nederland zeer centraal. Onze contactgegevens zijn te vinden op onze website.

Onze occasions

Bij ons op de website vindt u een groot aanbod van (tweedehands) AGF machines. Naast ons aanbod op de site willen wij u graag helpen zoeken naar machines die wij nog niet aanbieden. Wij kunnen u tevens complete machinelijnen aanbieden.

Onze service

Door de vele ervaring in de machinebouw is het bij Agro Machinery Holland ook mogelijk de door ons aangeboden machines te leveren en te installeren. Dit geldt ook voor de complete machinelijnen. Mede daardoor kunnen wij u voorzien van een product dat aansluit op uw specifieke wensen.

Wij zijn u graag van dienst

Op onze website kunt u meer informatie vinden over onze occasions en dienstverlening. Bent u geïnteresseerd, neem gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor nadere kennismaking en een vrijblijvend advies.


AMH